Shine Bright Like A Diamond
1 silent reader[s]
your ip is and using


SEGMEN | JOM TAMBAH FOLLOWER
9 December 2011 Ï Friday, December 09, 2011 Ï 4 letters

salam and hello readers :)

ni ade segmen from cik lulu
jom tambah follower kehkehkeh




  • Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"

  • Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan

  • Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni

  • Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..


  • kite masuk ni sebab nak tambahkan kawan so boleh la tukar2 pendapat tentang blog ke tentang lain ke :D

    kbai 


    Past | New